Dorinesz Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18768

Jaja, a druidában is jó, hogy tud lopózni, már többször én is hasznát vettem. De tegnap valami baromi durva kvesztet csináltam, de az is lehet, hogy csak én voltam a béna. Van egy hely, ahol három lépésenként orkok állnak, meg jön valami tűzelementál random időközönként, és oda kellett bemenni, és megcsinálni valami kvesztet, csak az a szívás, hogy egyrészt nem tudtam, hogy mit kell pontosan csinálni, meg nem is találtam azt a helyet, ahol csinálni kell, szóval teljesen el voltam tájolva. Na és persze a hemzsegő moboktól meghaltam kb 25x, de ez nem poén, tényleg rohadt sokszor. Thottboton megnéztem, de nem bírtam ott se kitalálni. Térkép se volt, csak valami kép, hogy azt a kamrát kell keresni, de kösz szépen térkép nélkül hogy a viharba találjam meg? Aztán elszúrtam vele vagy két órát, és mondtam magamban, hogy na jó, akkor ezzel megvárjuk a havert, vagy ha ő nem segít, akkor törlöm a fenébe. Na aztán jött a haver, de mondta, hogy csak egy órája van, úh nem segít. Még a héten próbálkozom, aztán hagyom a francba. Gondoltam én is rá, hogy berepülök (monnyuk barlang, szal menekülési útvonal nem nagyon van, ha túl sokan rámjönnek), vagy belopózok, de nem szeretek így bemenni, mert bent feléledve biztos mindenki rámrohan, és meghalok. És aztán újra és újra meghalok, szal én inkább szeretek mindenkit kinyírni, és úgy bemenni. :-D Szóval azt hiszem, hogy az grúp kveszt lesz. Hacsak nincs szerencsém, és nem jön még oda vagy húsz ember szintén azt a kvesztet csinálni, mert akkor lenyírnak mindenkit, nekem meg csak be kell menni. :-D

Sztem a te nevedben is küldött meghívókat, szal készülj föl lelkileg...

Előzmény: blackrat (18764)