A hang eltorzulása nem igen lehet B4 hiba, én inkább a hangkártyára gyanakszom.
Azért nézd meg "control view"-ban hogy nem mozdulnak-e el a Tube Amp potméterei.
Kipróbálhatod a notebook hangkártyájával is ha az Audio portnak a "sound card"-ot választod, s az Audio settings-nél a "Direct Sound"-ot választod ki. Notebookja válogatja, de tapasztalatom szerint 15-25 ms késleltetést kibirnak ezek a kártyák is. Zenélésnél lehet, hogy egy kicsit zavar, de próbának feltétlenül jó.
Próbáld meg, azután dobj egy emailt, hogy torzított-e így is pár perc működés után.
Az 512Mb memóriának XP esetén elégnek kell lennie. Én Cubase-be ágyazva használok két B4 plugint és mellettük négy SW szintit.
Tehtube mesternek igaza van, a rotator kikapcsolásával vonalkimenetet is létre tudsz hozni lezlihatás nélkül.
Az eredeti Nice hangzáshoz - Tehtube mester hívta fel erre a figyelmemet: Marshal-on direkt hang és mellette egy lezli is - nem kell más mint a Cubase-be két pluginként beépíted a B4-eket. Az egyiket "rotátor on", a másikat "rotátor off" állapotban, minkettő ugyanolyan drawbar állásokkal. A Cubase mixer-jével pedig beállíthatod a számodra kellemes arányt a direkt és a lezlis hang között, no meg panorámázhatod is a két hagot szintén ízlésednek megfelelően. Nekem nagyon meggyőzően szól.
üdv.:
Misi