Pupu ! Unua !
Vagy mésfél év után elővettétek ezt a topicot és minő véletlen,rövid idő alatt ketten is beírtatok valami Anettkát dicsőitó monológot.
Én bevallom sose szerettem, mert a kisstílű botrányain kivül semmi maradandót nem tett le a hazai televiziózás asztalára. Igaz erre a Bp. TV ( elötte azt hiszem Szív TV ) nem is volt alkalmas,persze Anettka sem. Példa erre, hogy semmilyen komolyabb csatorna nem hívta sohasem és nem kinált neki szerződést még egy műsor erejéig sem.
Példa erre, hogy a Viasaton egy műsorban mondta a Blikk új főszerkesztője, hogy ujságjuk csak akkor foglalkozik valakivel, ha az valamilyen tevékenységével kiemelkedik a szürke tömegből.Példaként Anettkát és azt a bugyigyűjtő nőt említette (nem jut eszembe a neve )(jellemző).
A gyereke elvetélését és férje halálát nem tartom fairnek itt emlegetni, ezek személyes tragédiák,nem alkalmasak arra, hogy valakit jellemezzünk vele.
Az űrutazását illetően,itt vannak technikai tévedések.
A Mig-31 nem alkalmas 25 km feletti magasságban való repülésre.Egyszerűen azért,mert ott megszünik a szárny felhajtóereje,megszünik a motor levegővel ( oxigénnel ) való ellátásának a lehetősége és persze az aerodinamikai kormányok is hatástalanná válnak.
Így értelemszerűen nem tud függőlegesen emelkedni 40-50 km magasságig,mert nem tudja orientálni magát és a légkörbe visszaesve ( egyre gyorsulva ) darabokra szakadna a sűrűbb rétegekben.
Ezzel a géppel repülni csal pénz és idő kérdése.Ezt az oroszok üzletszerűen csinálják, évente több százan repülnek.A legfiatalabb egy amerikai kislány volt,mindössze 12 évesen repült !!
A japán űrközpontba eljutni szintén csak pénz és idő kérdése,ettől és a fent leírtaktól még senki sem lesz űrhajós csak NEVETSÉGES !
Mint ahogy ettől a beírásomtól én sem lettem ÍRÓ !