yi-dvags Creative Commons License 2008.03.25 0 0 659
kár, hogy nem olvasod, amit írok, és így vitázol.

Agyhalottazós olvtársunkban is csak az zavart, hogy olyan mondatokat, gondolatokat tulajdonított nekem, melyek távolról sem az enyémek.
Ily módon az első bekezdésed - már megbocsáss - teljes sületlenség.

A második sem rám vonatkozik.

A harmadikra pedig kb hússzor leírtam, hogy Kína a maga szempontjából nagyon ügyesen, okosan politizál.
Ehhez viszont gyilkol, elnyom, jogfoszt, szabadságban korlátoz, nemzetiségeket tart hátrányos helyzetben. És e bűnöket tagadni az én szememben igenis erkölcstelen. S kizárólag ez utóbbi miatt szálltam itt vitába veletek.

Számtalan tibetit ismerek, menekültet és az "anyaország kebelén" élőt (na jó, belőlük keveset), hülyét és jó fejt egyaránt. Kínait is. Jópár élettörténetet hallottam. Amennyire egy külföldi bepillantást nyerhet Tibet mai helyzetébe, annyi megadatott nekem (tény, ez nem sok). Szóval innen az ismereteim, ami alapján vitatkozom.

Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok egy elborult Tibet rajongó, amellett, hogy a tibeti kultúrát szeretem, és valamennyire ismerem is.
Soha nem tüntetek free Tibet zászlóval (a véleményemet róluk már megírtam, kaptam is érte az egyik lelkes mozgalmáruktól), nem lettem divatbuddhista.

de szerintem mindez kiderülhetett az eddigi beírásaimól is.

Előzmény: Skorpió (648)