Ylex
2008.03.23
|
|
0 0
6931
|
Olvasva a cikket az jutott eszembe ,Hódmezővásárhelyen ez a másik zkr. eltűnés nem valószinű ,hogy megtörtént volna. Oda igen sokat járt annak idelyén Máté Péter , én Szeged előtt játszottam egy vendéglőben , bejött ,behajitott egy dupla-dupla kávét és irány Hmv.hely. Ott leadta a műsorát és,....és utána kezdődött a zene , akkor tele volt a város nagyszerű zenészekkel ,legalább is szeretett velük zenélni ,hiszen volt ,hogy hajnali 4-ig nyomták. Az egyik kollégám ott játszott esténként és Máté Péternek még jól is jött az ott lévő fender zongi. Egyébként most sem tartanám elképzelhetetlennek ,hogy esetleg oda is lehetne egy Rhoda Scott koncertet szervezni. Nem akarom a szegedi zenei élethez mércsikélni ,de....de tény ,hogy Máté oda járt és nem Szegedre. (Tudom , kissebb város, mit tegyen szegény ,akkorára sikeredett.) Most megint eszembe jutott Balázs Fecó kb. félévvel ezelötti szeged környéki ....izé ,műsora ,azért ha az Ö hangositására is ,legalább fele annyira odafigyelne valaki, talán még hallgatható is lehetne. Világos ,ha a Rhoda koncertek rosszul lennének hangositva, nem szokott volna ide ,hiszen akkor a közönség azt mondaná nem is olyan jól játszik, minek is menjunk oda. Ó 11 óra ,feküdjünk ,mert holnap locsolkodás. |
|