Jozsó Creative Commons License 1998.10.30 0 0 322
MadroC!

Látom kicsit felhúztad magad. Nos. Nemcsak, hogy házasságtörést nem szándékozom elkövetni, hanem pl. nem fogok bankot rabolni, repülőt eltéríteni, nyugdíjasokat megrugdosni. Szerintem ez csak elhatározás, meg hozzállás kérdése. Szélsőséges vagyok? Inkább csak határozott véleményem van erről a dologról. Máskülönben különös, hogy az írásaimból azt a következtetést vontad le, hogy számomra csak az számít amit én akarok. pl. ha nyitna valaki egy topicot, hogy meg szabad-e verni a hajléktalanokat ott kifejteném, hogy szerintem ez nem jó dolog. Akkor is csak magammal törődnék? Ebben a topicban sem tettem mást. Adott volt egy történés és én elmondtam, hogy az én erkölcsi értékrendem alapján ez bűn.
Máskülönben 2 lányom van :-)
Remélem sikerül őket úgy nevelnem, hogy ez a kérdés fel se merülhessen, de ha mégis előjön biztos vagyok benne, hogy el merik majd mondani. A feleségem unokatestvére pár éve teherbe esett (ha jól tudom nős volt az apuka). Nyilván megtehette volna, hogy elveteti a gyermeket, de nem így tett, megszülte, és most is, így apa nélkül de nagyszülökkel boldogan él.
Meg egy dolog. Meglehetősen deformált értékrendre vall, ha azt hiszed, hogy a megházasodás és a gyerek "tönkre teszi" valakinek az életét.

Nem tudom, hogy pontosan mikortól ember egy magzat, de egy biztos. Amikor az abortuszt végrehajtják, akkor már él. Igaz, azon még gondolkodom amit Pucros Mackó mondott, hogy valójában ez nem nagyobb dolog mint mondjuk lelőni egy fácánt.

Jozsó