Hy.
Sajnos biztos hogy nem tudok ott lenni.:-(((
Lehetek nagyon pofátlan????
Lekéne fújni fehérre, és be is kéne aplikálni. Nagy valószinűséggel megfogsz ismerkedni feleségemmel. Ugyanis én biztos nem jutok el hozzád. Ő vinné el az autót.
Ha így is vállalod, akkor már csak az időpontot (na meg az áratt:-)) kéne megbeszélnünk. Nejemnek jó lenne az esti órákban is, illetve amikor neked jó. Mondj egy időpontot (nap ,óra) és bezavarom hozzád.
Ja igen olvasom ezt a ablak felhúzást az eső szenzor álltal. Ezt is élesíteni kéne ha lehetséges.
A multkor ki iktattuk a biztonsági őv bikk-bikk-jét:-))) , sajnos ezzel a visszajelző lámpa is aktívitását vesztette. Nem lehetséges megoldani hogy ez azért működjön??? Szerintem nem, de Te biztos tudod a frankót.:-))))
Csak megemlitem hogy az előbb estem ki az autóból, 1054 Km-er 104Km/h-s átlag. És nem fáj semmim, na azt nem mondom hogy pihent vagyok , de még van bennem vagy 6-8 száz Km.:-))))
Meg kel állapitanom hogy nekem ez az autó is kényelmes. Talán egy egész pöttyet spártaibb, vagyis keményebb mint a franciák, de ha ennyit kibírtam akkor nem olyan rossz.:-))))