Jozsó,
igen egy gyerek mellett felnő még egy. Ezt mondták a régi őregek is, de kényszerből, mert nem volt választási lehetőségük. Max. a kötötű, akkor viszont esetleg árván marad a már meglévő egy vagy több gyerek.
Elcsépelt, elavult szöveg amit irtál.
Én azt gondolom nagyon nagy baj lenne, ha az abortuszt törvényileg betiltanák és jönne a boszorkányüldözés.
Minden embernek joga van dönteni a sorsáról.
Hiszen minden ember saját maga ismeri legjobban a körülményeit.
Akik meg még döntésképtelenek, mert gyerekek /lásd a 14 éves kislányt/ azokra meg azért lenne vétek ráerőltetni egy gyereket, mivel még magukról sem tudnak gondoskodni.
Kérlek ne köss bele abba, hogy minden embernek joga van dönteni a sorsáról.
Én emberen a már megszületett embert értem, ebbe nem keverendő bele a magzat, hiszen a nevük is más.
Egyébként nem nagyon szeretem az erkölcscsőszöket, a vallási fanatikusokat, és azokat az embereket akik másokra akarják kényszeriteni az akaratukat. Természetesen mindig akad érv, hogy miért is az a helyes amit ők akarnak.
Szóval utálom ha terrorizálni akarnak.
Nem hiszem hogy több gyerek születne, ha bevezetnék az művi abortusz tiltását, de valószinü több nő halna meg a szakszerütlen művi abortusz következményeként. És még több csecsemőt ölne meg az anyja és tenne a kukába.
Nézz szét az egész világon és figyeld meg hogy mire képesek a vallási fanatikusok.
A vallás nevében gyilkolják egymást.
Pontosan úgy mint a középkorban.