jinuka
2008.03.22
|
|
0 0
765
|
üdv minenkinek! megpropálok csatlakozni én is a forumhoz.egy kicsit hadi lábon állok az irással előre is bocs hanem mindig irom jól. háát lenne egy-két sztorim nekem .márc31-én lessz a kutyám 14hónapos,fogyókúrán van már le is fogyott 2kg igy most 58kg elvittem érdre az állatorvoshoz azt mondta szalonnás.70dkg táp helyett 40dkg tápot kaphat "szegény" már 6hetesen10kg volt de én nem gondoltam volnahogy sokat kap. na most a sztori nem tudom mással is elöfordult-e de velem igen. 4honapos volt mikor megkérdezték ez az Ir vizi spániel.összel velencén voltunk.egy högy kérdezte milyen fajta mikor megmondtam neki azt válaszolta azt hittem afgán agár/48-50kg között volt a súlya/.és azt is mondta nem baj ha fürdik csak bele ne akadjon a damilba mert akkor annyi neki./nemakartam mondani neki persze nevetve hogy elviszi bottal eggyütt/ afgán agár: biztos nagyon ért a kutyafajtákhoz egyébként nem értem az embereket én nem szoktam más kutyáját leszólni. nem lehet mindenkinek csúcs kutyája. kint voltam a kiálitáson /csak sétáltunk/oda jött hozánk egy "ujfoundlandi tenyésztő" megkérdezte cinikusan
nem azért de nem tudja eldőnteni hogy tibeti terrier vagy ujfoundlandi válaszoltam neki szépen :afgán agár nemlátja 55kg volt a kutya,hát röviden ennyi várom a véleményeteket majd leszüröm belöle a lényeget ja lány kutyám van. még valami vajon meddig kell szegénykémnek fogyozni. ha tudok teszek fle képeket. |
|