Kedves PS2!
Nagyon szerencsés vagy, hogy az életed úgy alakult, hogy vállalni tudtál 3 gyermeket.
Ezt én is szívesen megtettem volna.DE!Talán még emlékszel rá- írtad is -, hogy milyen havi jövedelemmel rendelkezik egy pedagógus.Most azt szorozd meg kettövel, mert mi mindketten azok vagyunk.Mi is építkeztünk, gyakorlatilag a semmiböl.A férjem 3 évig olyan munkát volt kénytelen vállalni, amit szívböl utált ugyan, de igen jól fizettek.Reggeltöl estig dolgozott, mellette építkeztünk, és én neveltem a gyereket, akit az apja alig látott.
Amikor iskolás lett a fiam, a férjem otthagyta az igen jól jövedelmezö állását, és visszament pedagógusnak - vannak még ilyen fanatikusok -, egyrészt mert azt szerette csinálni, másrészt mert látni akarta a gyerekét felnöni, nem csak a pénzt akarta biztosítani hozzá.Innentöl kezdve:fizetés megint dupla éhbér, gyermek ugyan nö, mint gomba, eszik, öltöztetni kell, mivel tehetsége vagyon bizonyos dolgokhoz, azt finanszírozni, stb.
Akkor most mikor vagyok én gonosz anya:ha a meglevö boldogulását a saját szerény kereteim között segítem /tetézve esetleg egy abortusszal /, vagy szülök még két gyereket, mert annyit terveztem eredetileg és teszek rá, hogy milyen körülmények lesznek otthon emiatt?