Matahari Creative Commons License 1998.10.26 0 0 270
Nagyon sok embertől hallottam már azt, hogy
bárcsak ne születtem volna meg, vagy halva születtem volna.És meg is értettem Őket!!
Hallottam már olyan harmincas férfit aki üvöltött az anyjával, hogy minek kellett engem a világra hoznod, soha nem szerettél, enni ugyan attál, de nem tudom mi az, hogy család. Nem tudom mi az a nyugodt otthon.
Örökségül meg kaptam tőled meg az apámtól szivbajt, cukorbajt, reumát, idegbajt.
Hát jobb lett volna, ha nem szülsz meg.
Szóval tény, hogy nagyon sok ember örülne annak, ha nem születik meg.
Láttam már örökbefogadott gyereket, akit csak azért tartottak, hogy legyen egy ingyen cseléd. Állami gondozott gyerekeket is láttam, akik 18 évesen nem tudták mi az a szeretet, család, élet, mivel addig bezárva nöttek fel egy intézetben. Nem voltak boldogok.
Szóval valóban olyan jó dolog nem kívánt gyerekként megszületni???
Borzalmas dolog az abortusz, de sok esetben a sok rossz közzül az egyetlen megoldás.
Nem tartom gyilkosoknak azokat a nőket akik nem szülik meg a gyereküket, minden normális értelmes nőnek ez igen nagy lelki teher.
Aki viszont nem fogja fel az abortusznak a sullyát, mert ha terhes kikapartatja, nos annak a nőnek jobb is ha nem lesz gyereke.
Szóval vannak dolgok amiket nem lehet erőltetni. Vagy visszamegyünk nagyanyáink korába, jönnek a bábaasszonyok a kötötüvel és az jobb lesz? Régen amikor szinte minden ember vallásos volt, akkor is voltak művi abortuszok, csak konyhaasztalon, koszos kötötűvel.
Egyetlen jó megoldás a megelőzés, a felvilágosítás, és az, hogy a szegény ember is meg tudja venni a fogamzásgátlót /legyen rá pénze/, főleg mivel a szegény embereknek az egyetlen örömforrás a nyomorult életükben
a szex.
Nekik nincs pénzük utazgatni, szinházba, moziba járni, helyette gyereket csinálnak.
Na most ugye annyira nem jó annak a gyereknek aki egy ilyen családba 3,4,5,6-ik gyereknek megszületik.
A szélsőséges emberek nagyon veszélyesek.
A szélsőségesen vallásosak is, és a szélsőségesen lelkiismeretlenek is.
De nagyon kérek mindenkit óvakodjon más ember felett ítélkezdni. Ne ítélj, hogy ne ítéltessél. Ezt is illene tudni a hívő embereknek és minden embernek.