Tenyleg egy ideje mar arrol folyik a vita, hogy a magzat mikortol ember. Szerintem ez elegge termeketlen szocseples, ugyanis mindenki ragaszkodik a maga verziojahoz, annak ellenere is, hogy nem ismerik a magzati fejlodest. Persze ez nem is varhato el a nagy tobbsegtol, de az mar elvarhato lenne, hogy ha valakinek fogalma sincs egy temarol, akkor megkerdez egy szakembert, es alkalmazkodik annak a velemenyehez. Felreertes ne essek, en sem vagyok nogyogyasz, de nemreg vizsgaztam alatomiabol (ami magaba foglalja a fejlodestant is, a kevesbe tajekozottak es a kotozkodok kedveert), es az anatomiaprofesszor mondta a kovetkezoket: "a magzat a fogantatastol embrionak tekintendo, mivel nincs mas alkalmas hatarvonal, ami alapjan el lehetne donteni, hogy ember-e, vagy sem." Tehat az abortusz mint olyan, gyilkossag, azaz torvenyileg uldozendo. Nem tudom mar, hogy ki vetette fel,de folyt nemi vita a mehlepeny hovatartozasarol is:a placenta ket reszbol all, egy anyaibol, meg egy magzatibol, tehat nem igaz az allitas, hogy egy ferfinak is lehetne gyereke, ha lenne olyan hely benne, ahol a placenta meg tud tapadni.
Egyebkent megdobbento, hogy valaki anyagi indokokra hivatkozik egy gyermek abortusza kapcsan. Ez UNDORITO!!!!
Itt egesz egyszeruen lustasagrol es felelotlensegrol van szo. Persze nem feltetlenul megoldas, hogy lecsukjak az anyat , de ez a veszely nem is ot, hanem inkabb az orvost kellene hogy fenyegesse. Egyebkent felhivom a figyelmet, hogy egy kozonseges gyilkossag eseteben sem megoldas a borton, hanem inkabb magat a gyilkossagot kellett volna megelozni igy vagy ugy, de ha nincs mas mod, akkor szerintem tiltassal es buntetessel kell ervenyt szerezni egy torvenynek, es ezalol a leendo abortusztorveny se legyen kivetel.
Azt hiszem, ennyi eleg is lesz egyszerre.