Füredi1 Creative Commons License 2008.03.20 0 0 4605

Hát hazahoztam! Az átvétel köröl minden rendbe ment, papírok előkészítve. A kötelezőt nem a szalonba kötöttem, a forgalmi fénymásolatával máshová mentem. A megrendelt extrákon túlmenően az átadásra kértem még egy ruhafogast és első sárvédő gumikat. Felszerelték, munkadíjjat nem számoltak fel. (ez jól esett) Első út a benzinkút. 17e (ez nem esett jól) Hazajöttem majd elvittem a családot egy próbakörre. iPod aux csatlakozóra ráköt, működik, király. A hangzás érdekes. A magas hangokat nagyon szépen szólaltatja meg a rádió, viszont mint ha nem is lenne benne mély-közép hangszóró. Sebaj majd a mélynyomó.

A csomagtartó elég nagy, mégsem volt elegendő amikor szüleimtől, anyóséktól az elismeréseket begyűjtöttük az új autót bemutatván.

Motor: Olvastam itt a fórumba, hogy 1,9 PDTDI teljesítményét az 1,6 benzinesével lehet összehasonlítani. Hát, számszerűleg lehet, hogy hasonló értékeket mutatnak de a "feeling" az teljesen más. Nem ragozom, nagyon tetszett. Az a kis finom rezonancia amit átad a motor a kasztninak engem pont az varázsol el. Egy erős, robosztus motor illuzióját kelti bennem, még ha tudom is hogy 77Kw-ról van szó. 100km lehet a masinában a computer adatai szerint átlagfogyasztás 5L/100km.

Az gondolom ennyi ömlengés elég lesz, boldog vagyok.