AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.03.18 0 0 1010
Nem a klotyó volt mocskos, csak egyáltalán az egész oylan elhanyagolt volt, márpedig egy nő abból itéltetik meg, hogy a mellékhelségei milyen tiszták. MOndjuk tegyük fel, hogy akad egy ujabb pasi... akit meghív, vagy mondjuk váratlanul beugrik stb... hát jó az, ha ebből itél???

Jó beismerem, hogy rosszul közelítettem meg a dolgot, de hogyan közelítsem meg, ha egyszer minden megjegyzésemet támadásnak véli???

Egyébként nincsen tisztaság mániám, éppenhogy én is iylen rendetlen voltam (vagyok), és nem akarom, hogy ő is kényteeln legyen azt az utat végigjárni mint én.

Amikor én 30 éves voltam, akkor az én anyám nemhogy kérés nélkül megjelent, hanem azt is támadásnak vette, amikor én rábíztam a gyerekeket... mielőtt az első lányom megszületett, már milliószor elmondta, hogy ő aztán nem lesz afféle nagymama, és minden kérésem ellenére direkt nyugdíj utáni állást vállalt, mert ő nem akar csak unokázni... egy évig felügyelt manojoe-ra később (akkor már 60 éven felül volt) , amikor ő elsős volt, és nem akartam napközis osztályba adni, tekintve, hogy a hülye ovónő bebeszélte nekem, hogy a lányom kicsit gyengeelméjű... ez abból állt, hogy minden második héten délelőtt rá kellett vigyáznia... egy amúgy áldott jó szófogadó kislányra. Hát ne tudd meg hányszor a fejemhez vágta. És én már akkor eldöntöttem, hogy én nem leszek ilyen... de lehet, hogy rosszul döntöttem, vagy nem? Vagy igen? Olyan bizonytalan vagyok.. vagy mégse? :-)
Előzmény: Szilva2 (1008)