Cecil Creative Commons License 1998.10.22 0 0 125
Oke, bocs, ezt mar latom. A kerdesre pedig, hogy van-e letjogosultsaga az olyan lenynek amelyik a sajat ivadekat pusztitja, igen egyszeru a valasz:Igen, van.Es sokszor csak igy van.Krizishelyzetben a gyenget az anya pusztulni hagyja, az erosebbet pedig eletben tartja. Kegyetlen ez, de a termeszet igy mukodik.Miutan pedig az ember gondolkodo allat, igy az altala eloidezett korulmenyei is masok, a reakcioi is. Es legalabbis tudtommal az egyetlen, aki meg a szuletes elott eldontheti, hogy tanacsos-e utodot a vilagra hozni.
Egyebkent minden tiszteletem azoknak, akik nehez helyzetben gyereket vallalnak, de csak azoknak, akik tenyleg atgondoljak, es pontosan tudjak, hogy mit tesznek. De foleg azokat tisztelem igazan, akik rendesen fel is neveltek a gyermekuket. Egyszer edesanyamnak azt talaltam a fejehez vagni, hogy ki a franc kerte ot arra, hogy engem megszuljon.Ma mar venebb fejjel, es ugy, hogy a neveltetesem tkeppen befejezodott,es latom, mit vallaltak ertem eddig is, oket tisztelem a legjobban.Na.