Priluki Creative Commons License 2008.03.17 0 0 134
"Szerintem leginkább egyik sem ebben az esetben. Az igazságot a HírTV/TV2 szabály szerint vélem látni körülbelül. Azaz ha pl. van egy fityisz-gyűlés a Kossuth-téren, és a Hír Tv is, meg a TV2 is mond egy számot, hogy hányan vannak, akkor az előbbi számot még reflexből kétharmaddal, míg az utóbbit másféllel kell szorozni. Érdekes: általában kábé azonos számok jönnek ki ezzel a szabállyal :)) Tehát sztem valahol a kettő között van az igazság"

Buddha:Két szélsőség között húzdik az arany középút.
Jézus: Adjuk meg azt ami az Úré, és adjuk meg azt, ami a császéré.

Naháááát! Nincsenek véletlenek. Térben és időben másképpen, de azonosat vallottak.

Így már értem a következő megállapításodat, a nem hiteles a tibeti, nem hiteles a...: "Ezt ugyan sehol se mondtam.. Nem is mondhattam volna, mert hát közülünk senkinek nem volt személyes tapasztalata az 1959 előtti Tibettel, sőt, nekem a mostanival sem."

"Ez leginkább vallási maszlagnak tűnik nekem."Hm! A helyzet az, hogy a tibeti az nem vallás. Nem istenben hisz, hanem az ember tökéletesedésében. A Nirvana elérése, hogy az embert már nem köti semmi ide a fökdi dimenzióhoz. Képes elszakadni, és többé nem kell testet öltenie. Vannak kivételek, akik azért jönnek vissza, hogy segítsenek.

Én példul hiszek ebben is, és abban is, hogy van egy felsőbb hatalom. Az út a Nirvanaig, de a törvényt valaki alkotta. (Szerintem)

"Na látod, ebben nincs vita köztünk :))"

Ez a beszéd!:-)) Ihatnánk is valamit!
Előzmény: Steckdose (133)