Tafkó Birgut, ideje felelned, várj, segítek, megmutatom, mire is:
Nemo válasz | megnéz | könyvjelző 2008.03.14 15:07:40 (50861)
1. Valaki a Vallasforum.hu oldalon Cserfa néven írt be olyan gondolatokat, amelyek nem az itteni Cserfához köthetők, hanem őt lejáratják. Kend volt az? (igen/nem)
2. Ugyanígy írt valaki odaát Nemo nicken is, szintén olyasmit, amit én nem mondanék. Kend volt az? (igen/nem)
Az igent nem várom el kendtől (nickazonosságot felfedni nem kötelező erkölcsileg sem), de ha nem mer Isten és ember színe előtt két nemet felelni a fenti két kérdésre a következő e topikbeli beírása után számított 24 órán belül, azt úgy fogom értelmezni Isten és ember előtt, hogy kend volt a nickhamisító és -lejárató alak odaát.
Előzmény: Tafkó Birgut (50849)
CSerfa válasz | megnéz | könyvjelző 2008.03.14 18:19:42 (50870)
Kiegészítem:
Állítom, Tafkó Birgut nem csak Cserfa nickkel írt a vallasforum.hu oldalon, hanem Cserfalusi nickkel is, azaz rendes nevemet lopta el, és így lépett fel.
Ha tévednék állításomban, Tafkó Birgut meghagyna tévedésemben, ami megengedhetetlen ha istenfélő, akkor ugyanis tartozna a tévedést és ennek veszélyeit elhárítani.
Tehát Tafkó Birgut mindenféleképpen bűnös e dologban, vagy, mert megtette, hogy nevemet ellopta, és hamisan használta, és más embereket nickjeik hamis használatával le akart járatni, emellett nem vallotta (még) be, vagy csak abban, hogy nem felel arra, amire felelni kötelessége, ha ugyan köteles valami tisztességre egyáltalán.
Tafkó mindenképp bajban van. Ha nem ő tette, vagy ő tette ugyan, de tagadja, én felhagynék azzal az állításommal, hogy Tafkó Birgut nem csak Cserfa nickkel írt a vallasforum.hu oldalon, hanem Cserfalusi nickkel is, így akarta rossz híremet kelteni, így akart lejáratni mások előtt. És úgy kezdte nickemmel megtéveszteni az embereket, hogy nem is tudtam róla (azaz nem valami gyerekes tréfa volt, hanem sötét gonoszság).