Érdekes a vita!
Megelőzés!!! De mit kell igazán megelőzni? A teherbe esést, vagy a felelőtlen szexuális kapcsolatokat? A nevelésnek is szerintem ebbe az irányba kellene elmenni.
Lakki! Bár már kifutott a vita, de nekem is az a véleményem, hogy arra a 18 éves lányra, aki olyan buliba megy, ahhol úgy esik teherbe, hogy még az apát sem ismeri, nem lehet azt mondani, hogy értelmes...
Solya! Nem elítélni akarlak, de tőled is csak azt kérdezem, meg sok szabadelvű (szexuális és nem politikai értelemben), az esetek többségében AB párti hozzászólótól, ki hiteti el az emberekkel, gyerekekkel, hogy iskolás korban (vagy teszem azt 18 éves kor előtt) muszály nekik szexuális kapcsolatot létesíteni?
Ez azért is érdekes morális kérdés, mert tényleg zűrös, hogy a 17 éves hölgy maga nem is rendelkezhet a méhében hordott magzattal, miközben a méhe alatt lévő dolgokat már elég szabadon használja!
Vikoca!
Kedves Édesanyád valószínűleg józanabb eszméket vallott, nem sejthette mi lesz méhének gyümölcséből, ha felnő. Nem akartam, és nem akarok durva lenni, de bátor hozzászólásaid engem inkább elkeserítenek, mint sem buzdítanak.
De megjegyzem, ahhoz is jogod van, és minden nőnek joga van hozzá, hogy kellően összeszorítsa a térdét...