Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 2688
Sziasztok!

Eldarion:
Köszi a képeket :))) Tényleg nem én tehetek róla, hogy ilyen formás virgácsa van! :)))) Meg a többi... :)))) A We found what we were looking for nekem is nagyon tetszik, meg a she's got a way és természetesen az ITISE!
Az a film vígjáték vagy valami "depressziós" műfaj?

Robin:
Akkor az alvást nem nagyon viszed túlzásba mostanában. Ne add föl, előbb-utóbb összejön! :)) Köszi a cikket. Dániába sokat jár... :)) Gyanúúúús :))))
A UK verzió és az itt kapható között mi a különbség?

Bluebrill:
Köszi a választ, én is arra tippeltem. Kár, hogy ilyen kicsi volt a készletük! :( De legalább te jól jártál! :) Azt hiszem, rám célozhattál, amikor a leszólást írtad. Jól sejtem? Nem, nem leszólásnak készült, inkább azt jelenti, hogy "Juhéééééj-ihajjjj-csuhajjjj!!!!" Egészen eddig ugyanis én is azt hittem, hogy Szeged az "én szép kis városom". De látom, már, hogy osztozunk rajta. :))))) Sebaj, sok jó kis helyen is elfér! :)))))

A Danubius egy ekkora suttyó rádió??? Lefogadom, ha Fresh-t, Britney-t vagy valami más nyivákolást kértél volna, csak annyit kérdeznek, melyik remekbeszabott dalukat óhajtod a százból! És egyúttal megkövetem a cicákat, nem sértésnek szántam, habár eme kijelentésem rájuk nézve igencsak bántó... :))) De legalább tudták, kiről beszélsz? És mit mondtak? Hogy ilyen "beszáradt karrierű rockerrel" nem mocskolják be a kínálatukat??? (a 2340. hozzászólásodatt plagizáltam - részben) Lehet, hogy valami kevésbé "beszáradt" rádiót kéne keresnünk, ahol a Zenét is értékelik, nem csak a kipakolt női testrészeket?! :)))))))))

Kellemes hetet mindenkinek! :))) És be ne száradjatok a 11-től! :)))
Veggie
Előzmény: bluebrill (2683)