McNeal, draga
Semmi olyat nem allitottam, hogy az ujszulottek az eletemre tornenek. (azt probaljak meg azok a kis... :-))
Szoval ne forgasd ki a szavaimat, leccike.
De hogy konstruktiv legyek, leirom:
Pl. terhessegi toxinia eseten az anya a babaval egyutt jo esellyel meghal. Elore nem kimutathato ez a veszely (marmint a toxinia fellepesenek eselye), szoval emiatt egyetlen terhesseget sem fognak megszakitani.
Meg az elozo hozzaszolasodban mondtal olyasmit, hogy mi lenne, ha az embriok "BARMELY MODON" vedenek az erdekeiket. Azt hiszem, az egesz nem lenne tema. Akkor nem kene hozza mas teste neki. Meg asszem azt a "barmely" mintha senkinek nem lenne megengedett.
En azt nem ertem, miert kell gyilkossagot kialtanotok, ha valaki nem ment eletet - hogy koltoi legyek. Gyilkos vagy, ha nem kezdesz ki egy oroszlannal, ami eppen egy embert keszul megolni? Szerintem nem... csak nem akarod magadat felaldozni. Szebb lenne, ha megtenned - nade, hogy a kotelesseged legyen - ne ma'.
Ja, volt egy kisse furcsa megjegyzes: "na latom, hogy el lehet kerulni a terhesseget"
Nana hogy, illetve altalaban... de ez kb. olyan, mintha az elozo oroszlanos peldaban azt mondanad, hogy ne keveredj ilyen helyzetbe. Attol meg moralisan gondolkodhatom a dologrol, es allast is foglalhatok, hogy nem szandekozom soha abortaltatni a terhessegem.
A ferfiak jelentos resze (bocs, ha most feministanak tunok)nem hajlando elismerni, hogy meg a legjobban igyekezo no is teherbe eshet, akarata ellenere.