szimizso1
2008.03.14
|
|
0 0
6882
|
Rendes Tőled a méltatás motorügyileg:-) Köszönöm!
A tekercscsel kapcsolatban csk annyit, hogy izlések, és pofonok...... Persze mindenkinek más a hangzás világa. Ez nem is baj! Én abból bátorkodtam kiindulni, hogy valamire való hangfalban van legalább egy tekercs, és egy kondi. De kondi mindenképp, ha két utas a rendszer. Mellesleg lehet, hogy tök felesleges a mélysugárzó elé bármit is kötni, mert már említettem az ominózus üregrezonátor elvén működő aluláteresztő szűrőként működö alsó részt:-) Persze ez Nálad nem annyira műxik, mert Nálad nagyobbak a nyílások a dobrotor körül, így nem képez "olyan" üreget. Egyébként nem gondolom én sem, hogy a lezli eredeti készítői komolyan gondolták valaha is ezt a keresztváltos dolgot, mert akkor egy rendesebb tekercset csináltak volna! Legalább olyat mint én:-) Egyébként ne add fel a dolgot, mert a vasak széjjelhúzásával lehet segíteni a dolgon, (hangosabb lesz) de ha így tetszik, ne rakjál szűrést a mély elé! Kedden folyt.köv.
A dupla, vagy semivel kapcsolatban..... csak olyasmit veszek olcsóbban, (jóval!) ha az magam, és kis ráfordítással helyre tudok hozni. Ezért gondoltam azt a lezlit megvenni -ha már Neked nem kellett- hogy bármennyire kaki, egy rendes piacképes dolgot lehetett volna belőle csinálni. Sajna lemaradtam róla. De már vadásszák az ilyen cuccokat nekem:-)) |
Előzmény: LittleBig (6880)
|
|