sziasztok megint :)
nagyon kitartó vagyok, ezért ismét felteszem kérdéseim sorát... hátha most majd... :)
tehát:
frissen érkeztem, és remélem, sok tippet kapok, amiket előre is nagyon köszi...
polgárin már túl (van egy 8 és fél hónapos gyönyörűnk :), és július 12-én lesz az ereszelahajamat. tudom, hogy nincs sok időm (mint oly sok családban, én vagyok a családszervezőmenedzser - logikus, mert amúgy is itthon babussal), ráadásul eléggé budget is lesz a dolog. biztos vagyok benne, hogy egy csomó a jó ötleteken múlik :)
első körben a zenekar kérdését kellene megoldanom - gyorsan. az éjféli menyasszonytánc után egy barátom vedlik DJ-vé. és varázsol fergeteges hangulatot, de előtte (s talán még tovább is, és akkor DJ egy másik teremben) szeretnék zenekart. látom, hogy sokan ajánlják magukat (ami nyilván egyrészt hasznos-praktikus, másrészt kicsit ledöbbentem, hogy mennyi az ajánló...), de engem talán jobban érdekelnének a tapasztalatok. 3 (esetleg 2 vagy 4 főre) gondoltam, és olyan zenakarra, aki a mulatóst is jól nyomja, de a poposabb, örökzöldes, jazz-es vonalon is otthonosan mozog. S.O.S. lécci....
aztán a ruhám, persze... gondolkodom a varratáson. bele merjek vágni? nincs szívem 180-200ezerért kölcsönözni (mert amik tetszenek, azokat eddig ennyiért láttam :() többen említettétek, hogy érdemes megnézni vidéken, esetlek az ország keleti részén. konkrét tippek? nagyon köszi ezt is!! ja, a lokációm szentendre-pomáz :)
köszönettel,
ananász