kergenyuszi Creative Commons License 2008.03.14 0 0 1210

ahogy a képeket elnézem, valami tényleg nincs rendbe nálatok. az igazat megvallva, nálunk ilyenkor még nincsenk is levelek.először csak virág, aztán azzal párhuzamosan indulnak el a pici levelek is. De nem ekkorák. A faiskolákban szoktam látni, h már ilyenkor teli vannak a virággal és levéllel. Nekem ez fura, és valahogy nem természetes. nekem legalábbis.

Szerintem ne bántsd a növényed, esetleg keress valami  gyenge lemosószert amivel az esetleges kórokozókat, ha vannak lemoshatod. amig nincs több levele, mert a szárat nem égeti meg. Mikor ülteted? Nem lehet esetleg a gyökerének sérülése? Szerintem ne adj neki tápot, semmit, csak tiszta vizet, egy darabig. úgy látom a hajtáskezdeménye sem zöld már, amilyennek lennie kéne. Én csak azt látom az enyémhez képest, h nem ebben az ütemben kéne fejlődnie..... gondolom én.

Szerintem hagyd meg, hátha rendbejön! Nem igazán értek én se hozzá, csak hasonlítani tudok, meg a tapasztalataim tudom mondani. A citom és banánfa rovatban van egy két olyan figura akik eléggé értenek a növényekhez, lehet, h ök tudnának neked is segíteni, okossabban....kergenyuszi

Előzmény: Dzsimbike (1205)