Zsolti27x
2008.03.13
|
|
0 0
424
|
Kedves Fórumozók! Viszonylag hosszú ideje használom a méregtelenítő gépet. Amit észrevettem: a bőröm tisztább lett, sokkal kevesebb kiütés van a hátamon és az arcomon, ezenkívül jobb a közérzetem, de ez sokmindentől lehet. Ami tény, hogy az ionizátor fokozatosan elhasználódik és ezért sokáig azt hittem, hogy egyre kevesebb méreg van a szervezetemben. Első használatkor koromfeket lett a víz, míg az 50.-nél már világos sárga, tehát szinte egészséges. Utána lecseréltem az ionizátort, mert 50 kezelést javasolnak egy darabbal és az újjal újra koromfeketévé vált a víz. Szóval úgy tűnik, hogy a víz szinével kapcsolatban nem nagyon lehetünk biztosak, mit is jelent. Ezenkívül, amikor a kezelések után egy indikátorpapírral ellenőriztem a vizeletem ph értékét (mert a gép gyakorlatilag a savakat vonja ki a szervezetbőll) azt vettem észre, hogy az érték ph semleges (7 - kék). Amikor méregtelenítés előtt néztem még 5,5 volt (savas). Akkor is ezt az értéket kaptam, ha aznap este nem használtam a gépet. A mérést este tíz órakkor végeztem, míg a gépet 8 órakkor használtam fél óráig. Ez nekem azt jelenti, hogy a gép mégis végez valamilyen fokú méregtelenítést. Azt, hogy pontosan mennyi méreganyagot távolít el jó volna tudni, de ahhoz meg kellene vizsgálni a víz tartalmát. Sajna kémikus nem vagyok, de jó lenne, ha valaki megnézné:) Üdv: Zsolti |
|