Mozo66
2008.03.13
|
|
0 0
341
|
Egyelőre csak szóban . A legjobban a Primerose ( kraprim ) termését várom tavalyi ültetések , elég elítélendő módon már tavaly is hagytam rajt 1-1 szemet , ez igen korai fehérhúsú fajta Rh-40 (ezzel jelölik a redhavenhez képest az érését , tehát a redhaven elött 40 nappal ) ez június közepe , hasonlóan a Starcresthez . Szóval tavaly már volt kostoló persze még nem volt időben , és igen aprócska volt , de nagyon tetszett , hogy a magja erős kemény volt tehát nem lesz repedésre hajlamos , mint a springtime , ráadásul még 1 héttel korábban is érik . Aztán van szintén fehér Genadix 4 ami kb - 18 -as ( 18 nappal a Rh elött ) ezen is volt kostoló és ez egy lapított gömb teljes sötétbordó színeződéssel és a mag körül is színeződik a hús ...ezt nagyon szeretik a vevők . Tudom ajánlani a Caldesi2000-et ami fehérhusú nektarin nagyon jó ízű és jó strapabíró a gyümölcse , nem puhulós nem málós , töb napig eltartható hűtés nélkül is . Majd apránként leírogatom , és ha teremnek felteszem a lapomra a fotókat . Bár van már néhány fajtáról fotó . Amit viszont keresek az a maycrest ... ez a springcrest elött érő és az itt közölt listában láttam az Early glo-t ami egy korai nektarin , ez is érdekelne . Nekem a legkorábbi az Armking , ez -22-es . |
Előzmény: violetlions (337)
|
|