Nekem meg már annyira elegem van a város lakóiból /tudnék mesélni, ráadásul akkor nem is motorral voltam, egy tag mentem az utcába ~40km/h-val és leolvastam a szájáról hogy mondja nekem hogy a jó qurva anyád miért hajtasz így, persze satut nyomtam és visszatolattam a taghoz, aki a határozott kérdésemre hogy miért beszél így velem, csak hümmögni tudott, na a feljelentgetők többsége ilyen állszent szar/, az ellen én sem tudok mit tenni, max. kiköltözök tanyára, ahol azért ritkább a lakosság, javaslom ugyanezt nekik is ha elegük van belőlünk, amíg betartom a kressz szabályokat addig jó lenne ha mindenki békén hagyná a másik állampolgárt, ha meg valamelyik motoros megszegi, hát azt büntessék meg, gyorshajtás büntessék meg, piroslámpán áthaladás büntessék meg, de csak azért mert valaki motorozik ha lehet ne szólják már meg, rosszabb esetben büntessék már meg, szóval nekem meg qrvára elegem van az irigy nyárspolgár kivagyok mivagyok városlakókból, azt hiszik hogy csak mert nem tetszik nekik hogy valaki megteheti hogy motorja van mindjárt üldözni, betiltani, lerúgni kell a motorról, netalántán néha keresztbe feszíteni egy jó kis vastag drótot!
Én nem megyek el a rendőrségre, mert nem látom semmi értelmét, vagy esetleg majd akkor megyek el, ha ott lesznek azok a városlakó nyárspolgárok is akik feljelentgetik a motorosokat! Nehogy én tehessek már arról hogy motorozok, örülök hogy lyuk van a seggemen, miért nem tudnak ennek örülni a "békés" városlakók, miért fáj nekik más öröme, de én akkor is azt mondom nekem meg az fáj hogy ennyi hülye él ebbe a városba, akik mindenért pampognak, ha nem lennének motorosok, akkor meg szerintem azért pampognának hogy nagyon erőssen süt a nap, vagy hogy rossz szögben esik az eső, irigylem őket hogy ez a legnagyobb problémájuk az életben mint hogy néhány motoros idegösszeroppanást okoz nekik!
Bocsánat, kicsit bő lére engedtem a hsz.-omat, de erre csak ennyit tudok mondani, 15 éve endurozok, nehogy most kelljen már magyarázkodnom hogy mit miért csinálok, a véleményem továbbra is az hogy akit zavar a motorozás, költözzön egy szigetre, vagy egy olyan helyre ahol nem zavarja, a jövő nem a "síri csend és nyugalom", hanem a motorizáció, és már egy jó pár éve ezt a kort éljük! :O