ma lesz a megadeth 2008-as európai turnéjának utolsó koncertje frankfurtban, de nem is ez az igazi apropó, ami miatt írok, hanem elsősorban az, hogy helyel-közzel nyomon követtem a koncertek beszámolóit a hivatalos honlap fórumán, és sajnos nagyon sokszor olvastam, hogy a hangosítás, a hangzás csapnivaló volt. pl. a tegnapi müncheni koncert is ilyen volt, amire még majdnem mentem is, de így utólag őszintén mondva örülök, hogy nem mentem, mert az ember kifizeti a (nem olcsó) jegyet, az utazást, a szállást, és akkor kap cserébe egy félig sikerült produkciót. na, úgy gondolom ez az ami miatt a megadeth-re sajnos nem mondható el a profi jelző, pedig egy ilyen múltú zenekartól elvárható lenne, hogy a sok éves tapasztalatok alapján tökéletesen szólaljanak meg élőben, és ezt a szintet folyamatosan tudják is produkálni, nem csak időnként, és ha éppen szerencséje van a rajongóknak, akkor pont kifognak egy jó koncertet.
ez az egész szerintem egy nagy kibaszás a rajongókkal, és most biztos kétszer olyan zabos lennék, ha kinmentem volna münchenbe. :-DDD
ettől függetlenül megaa úgy tudom kint volt, és várom/várjuk a beszámolót, hogy tényleg ennyire szörnyű volt a kép, amit egyesek a fórumon lefestettek a koncertről?