degenerator Creative Commons License 2008.03.11 0 0 32
ide csak két esetet írnék le. 2006 nov 4én mentem volna haza, a déliből. de tele volt minden rendőrrel. mivel 2 méter vok, és épp terepgatyában voltam, megjegyeztem a bnőmnek, hogy tuti igazoltatni fognak, 10 mp múlva körbeáll 8 rendőr, megmotoznak, átnézik minden cuccomat, de mindvégig értelmesek (bár az egyik kétkedve forgatta a kezében solohov remekművét), egy rossz szót nem szóltak, sőt, a végén megköszönték az együttműködést...igaz, pont lekéstem a vonatom miattuk
a másik, szombathely: igazoltatás, 3an voltunk, buliból hazafele gyalogosan, inkább bágyadtan, mintsem feltűnően, a megmaradt fél tálca sört a hónom alatt cipelve...hirtelen megáll egy rendőrkocsi, kiszáll egy szőke rendőrnő (pff) aztán kérdi: hova hova fiúkák? én ugyanilyen stílusban: haza, haza, rendőrnéni. na erre lelohadt a mosoly, azonnal tarkóra a kezeket, jött még egy kocsi, lökködtek összevissza minket, a söreimet az egyik kiszúrkálta, a flaskámból a másik kiöntötte a whiskeyt, aztán pár alázó szó után hazaengedtek minket.

szóval nagy a szórás köztük...