Raindrops Creative Commons License 2008.03.11 0 0 85

Sziasztok!

Én csak "lebeszélni" ugrottam be egy kicsit.

A történetem tavaly előtt kezdődött, mikor is felvettem 70 ezer ft-ot ettől a csaló cégtől, amit ki is fizettem szépen ahogy kellett. Már pontos összeget nem tudnék írni, de azt tudom, hogy 117 ft volt az aprópénz része a tartozásnak kamatostul. Jött a derék területi képviselő T. András (XIII.-ker), aki már az első törlesztésnél közölte, hogy az aprót egyből rendezzük is le, hogy a későbbiekben könnyebb legyen számolni. Tehát így maradtak az ezresek, a 120 ft-ot az első alkalommal kifizettem. Véget ért a törlesztés, az utolsó fizetés végén jött T. András, lenullázta a kiskönyvet, elbúcsúztunk, és többet nem is keresett. Erre FÉL ÉV MÚLVA, kapok egy levelet, hogy nekem 5617 ft tartozásom van! Beszéltem T. Andrással, aki még emlékezett is arra, hogy az aprót az első fizetésnél lerendeztük, ő sem értette, hogyan lehet mégis 5617 ft a tartozásom, de megnyugtatott, hogy náluk már 30 ezer ft különbözetek is kijöttek, de elfelejtődik, és amúgyis a rendszer elég viccesen működik náluk. "Még jó, hogy nem látom mi megy ott..." Ezt így szó szerint mondta. A lényeg az, hogy most azóta is fenyegetőznek, én állítólag ezzel tartozom, és mivel 3 hónap után kidobtam a kiskönyvet, még be sem tudom bizonyítani az igazam. T. András nekem folyamatosan sajnálkozott, és hebegett habogott, hogy hát tényleg nem keresett, nem szólt a tartozásomról, de nem tud csinálni semmit. Saját cégét lecsalózza, de persze nem állt oda, hogy igenis kifizettem mindent.

Aztán szépen rájöttem, hogy valójában vagy összejátszanak, és T. András lenyúlta amit fizettem, és tévesen írta be a könyvelésbe, ugyanis több könyvelésen keresztül megy ez az egész... talán ezért nem is keresett meg. Vagy tényleg ennyire szarul működik náluk minden, és tesznek az egészre. Persze sejthető volt, hogy nem saját kárukra tévednek, így feljelentettem őket több helyen, most várok.

Ha azt a választ kapom, hogy nem tudok mit csinálni fizessek, fizetek. De aki esetleg ezt elolvassa, csak annyit tudok ajánlani, messze kerüljétek el ezt a céget. Habár ahogy olvasom remélhetőleg hamarosan kampó lesz nekik, de az biztos, hogy nem véletlenül van ennyi feljelentés ellenük!

A kopasz kis törpétől (K. Zoltán, vagy Tamás), aki kimegy a lakásokba, és lecsekkolja kinek milye van, egészen a hölgyig aki felhívott, hogy kivizsgálja az ügyemet, dilettánsok gyülekezete! Kerüljétek el messze, rettentő unfair banda! Remélem senkinek sem lesz rá szüksége!

Jó éjszakát, sziasztok!