jégkirálynő Creative Commons License 2008.03.10 0 0 8442

hüjjetyúk kbjórendesen:((((((((

telefon, mél................íratok receptet, elküldöm

amiért idenéztem most, az a lányomeszembejutása tegnapi nap miatt most...kicsit eszembe jutott Manócska is, hogy mennyire nehéz lehet másnak, amikor nekem csak egy kamaszodó "normálisom" van...hogy mennyi mindenen megy keresztül pl egy emberke, aki belül tudja, hogy vmiért más a másik, és akként figyel Rá (imádom érte, a közösenmegéltekért)...vagy hogy miért vágtam volna pofon legszivesebben tegnap, mert nem akart menni fürdeni (ma mondtam Neki, hogy rohadtul nme akarok hasonló veszekedéseket, mert nekem sem esett jól)...de ezt már azután, amikor ma korán lefürdött, valszeg Ő is tudta, hogy negativot cselekedett tegnap, és próbálta helyrehozni

nem tudok egyszerre kemény és lágy lenni, pedig tudnom kellene, hogy mikor, mit, és hogyan, és betartatni a határokat, ma (amikor beszéltem Velük telefonon) kollegák mondták, hogy kemény vagyok, de nemtudok....erre két ember szükségeltetne, a "szerepek változtatásával"

vhol a lágyság bennevan, hisz amikor a multkor itt voltak a barátnők, a liba utólag vallotta be, hogy a lányok éjjel fel akartak ébreszteni, hogy mi lesz másnap a reggeli....a kiscsaj meg próbálta őket visszafogni, hogy anya sokat dolgozik, hagyjuk aludni (jelentem sikeresen:)

úgyhogy hálistennek Benne van a tolerancia, csak néha Neki sem fenékigtejfel, ezt kellene nekem is tolerálni (valszeg tegnap szarnapja volt)

egyre többször arra jutok gondolatilag, hogy azóta vannak "eleresztve", amióta későn járok haza:(((

na itt hangzik el a valamit (mindig) valamiért c dallam

Előzmény: rosie (8439)