guccica Creative Commons License 2008.03.10 0 0 31969

Sziasztok,

Emma milyen szép kislány..és a szerkója megint! :-))) Komolyan..kedvet kap az ember egy kislányhoz is ha ezekre a topik lányokra néz. :-)

Álmos meg nygaon ügyes. Gratula Neki! :-)

Tegnap voltunk anyóséknál, dédimaminál. Jó volt mert oda és visszafelé is aludtam az autóban Tomival együtt. :-) Anyóséknál volt hatalmas öröm. Felállítottak egy kiságyat Tominak (amibe folyton bele kellett rakjam Tomit) és kapott két pár nagyon cuki kis cipőt (nem tudom mikor lesznek jók Neki..csak remélni merem, hogy a nyári szandi nyáron, a téli bakancs meg télen :-))

Tomi kicsit hasfájósan volt, de azért beszélt is a nagyszülőknek meg alukált a babakocsiban.

Mellesleg reggel döbbenten tapasztaltam, hogy elfogyott a tápunk. Elrohantunk az ügyeletre feliratni, de persze semilyen ügyeletes gyógyszertárba nem lehetett kapni Nutrlon Pepti 1-est. Végül sikerült sima Nutrilont vennünk ami abban különbözik a Peptitől, hogy tejes. Hála istennek Tomi ezt is torelálja..

Anyósék egész tűrhetőek voltak attól eltekintve, hogy megint halálra etették volna Tomit mert azt hiszik még mindig, hogy ha kiabál (a hasa miatt) vagy szívja a cumit akkor éhes. Ezen kívűl állandóan azt kérdezgette nem hurutos e Tomi kakája mert, hogy a fia annak idején olyant kakilt mint a felnőttek és nem sárgát, zöldet..

Azt hiszem rosszúl emléxik.

Egyébként nagyon szeretnék ha pár napra levinném nekik az unokájukat, de asszem ezt még hanyagolom. Egyáltalán nem tudják kezelni ezt a hasfájás dolgot sem. No meg azt sem szeretném ha tele etetnék/itatnák.

Majd ha már rendeset eszik Tomi és nem lesz hasfájós mehet..

Bár lehet azt is csúsztatom mert szerintem Ő 3 hónaposan mindennel megetetné ami náluk terem mert nem hallott olyanról, hogy ennyi és ennyi idősen ezt még nem lehet enni csak amazt..

Halkan jegyezném meg: Tomi alvásproblémája mintha rendeződni látszana..