Jázmin79 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 31950

Az igen :((( (rendszer...)

Giantstep bizony nehéz dolog, én kikérem a doki meg a védőbnő véleményét és igencsak igyekszem mindennek utánaolvasni.

Nanchy, pedig szép név, bár apának joga volt beleszólni ;). Nekem még a Lilia tetszett (kedvenc könyvem hősnője, de tudtommal ilyen keresztnév nincs...)

Tire örülök, hogy jól eszik Zs :) Úgy nevettem, szombaton totál Te jártál az eszemben. Felvillanyozódtam, hogy nemsoká ht lesz, bevásároltam micimavis evőeszközöket, meg kerestünk rácsvédőt, mert Norka a nagy nézelődésbe, mikor fordulna  akiságyba előszeretettel fejeli le a rácsot magasabban, mint a mostani védő és kezünkbe akadt akciós Tigrises. Meg egy cumilánc is ;) Megjegyzem a Te ügynököd is nyomja a hasalást rendesen ;) Valóban Rád hasonlít Zs, nálunk is mostmár körvonalazódik az anyja személye a lányomban :) Állítólag genetika, hogy születéskor az apára hasonlít :) (hogy elhigyje Ő az Apa ;) )

Femonik :S Mik zajlanak a lépcsőházban :(

Nikolbaba jobbulást!

Móni köszönjük a virtuális virágot, küldjük érte a virtuális puszit (Norkáé még kicsit nyálas :D)

Medveme szép méretek :)

Audrey de tüneményesek a fiúk. Elcsépelt már írni, de le a kalappal előttetek :)

Csipiketörp egyetértek és szépen nőttök :))

Dusica Ti is ;))

Éloin üdv a vércseklubban :D

Jasbal milyen cuki Emmalány :))) Az a farmerszerkó kééész :D

Szi_vi remélem alvásügyben javultok! Hát bizony sz.rul tud esni, ha az embert bénának nézik. Én már megkaptam, hogy sz.r anya vagyok, mert dolgozom - nem a gyerekkel foglalkozom, meg hogy rosszul fogom a gyereket, elejtem. Biztosan...

Csajok olyan jóóó hétvégénk volt! Nóri végig nevetett, mindenkinek szuperül elvolt a kezébe, rengeteget beszélgetett, voltunk csavarogni, olyan jól éreztük magunkat :) Nagyon jól aludt, hallelulja annak, aki kitalálta ezt az utazóágy emelőbetétet, meg a pelenkázót rá!

Előzmény: zsejkee (31810)