draga barataim!!!!
olyan jo volt olvasni a soraitokat, nagyon!!!!!
en jol vagyok, koszonom, mindig van valami, dehat ilyen ez az olyan.
nagy dolog tortent am, egy hetvegen 2 dizsibe is voltam, ket sulyosan jo buliban, es sikerult hozni a formamat, szoval ma, vasarnap nyugodt lelekkel takarithatok.
tavaszodik, ami hihetetlen nagy boldogsaggal tolt el.
a koltozes, az munkahelyi koltozés volt, en ugyanott lakom, éljen a koli. most itt onkormanyzati valasztasok vannak, ezert volt a pakolas, mert az muvelodesi hazban, ahol van egy szekcionk, ott is szavazohely van. gondolom otthon, rendes gyerek modjara szavaztok lelkeim, ha mar mi nem lehetunk otthon, sajnos en voltam olyan bamba es elfelejtettem itt kérni magamnak, hogy otthonra szavazhassak, en balga.
az avenir jeunes-nel lenyegeben minden ok, bár a sok szemelyvaltozas miatt (elment 4, jott 3) hetekig allt a bal, sok volt az en feladatom is, kicsit ram is nehezedett, de alakul a helyzet és a fonok is rendes, gondolom latta, h probalkozom. a kis lelkes ori....
a koliban osszessegeben minden ok. seb, frane meg en tartjuk a frontot, sokszor igy harman vagyunk és nem is rossz ez, megszerettem oket, es azt gondolom én is szeretve vagyok. dehat ugye aix kisvaros, lepten nyomon belefut az ember a tobbiekbe, kavarodnak a szalak, ahogy kell, dehat a nok meg ferfiak kozott mindig ez a vege (kiveve a mi nagy 5os csapatunkat). én probalom magam tavoltartani minden kavarodastol, ami nagyjabbol megy is. jo emberismereti példa nezni a tobbieket, sokat tanulok belole.
2 het mulva jon a csalad, ami tok jo, mar varom, jo lesz, sokat nevethetek majd.
megujitottam a fenykepfalamat is, ti persze ugyanugy mosolyogtok le ram, mind a negy szep baratom.
kicist fogyozni kene, bar nagyjabol formaban vagyok, de na.
valtozatlanul szerelmes vagyok az orszagba, persze foleg a nyelvbe, meg a hegyekbe...........alakul, mindig alakul.
fiuk, remelem jo volt a sieles, és ugy orulok a boldog maganeleteteknek, csajok, mi is hasitunk, ahogy kell...............:-))))
a diplomamunkakhoz gratulálok, orulok, h mindenki idoben leadta, nem is beszelve a jogveszto hataridokrol....hehehe
én is rendithetetlenul forditom a becsi vételi egyezmenyrol a kis francia szovegemet...hohoho
heni, lelkem remelem jol vagy, halad az ugy, én érzem innen is és csatlakozom orsikahoz, a temat illetoen, teljesen jol irt, osztom a velemenyet, nem kerdes, h megcsinalod. (szombat hajnalban, pont kimentem pisilni, utana láttam, h hivtal és nem volt pénz a kartyamon, h visszahivjalak............ugye jol vagy???)
jaj, láttam am az uzenofalon, hogy notaest volt...óóóóóóóóóóó
ja és dani ne aggodj, junius 15 és 20 kozott menthetetlenul meg fogok jelleni kishazankban, és maradok is, no pánik, ugyanis en is ellenállhatatlan vagyat erzek egy hasonlo diplomamunka megirasahoz..............lassacskan, doucement, doucement (csak finoman, csak finoman, ahogy itt mondjak)
ja, és jelentem, seb beszel magyarul, mar legalabb 6 mondatot, lelkesen tanulja mar legalabb egy hete.............mar tudja mondani, h "seb vagyok és te?" meg, h "francia vagyok és te?"...........naggyon vicces, ja mer a lelkem jon am, juliusban, csekkolni magyar eletet, hehehe (meg a magyar dekoltazsokat)
na, most folytatom a portorlest, ma sokat vagyok msn.en, hátha elkapnek valakit, jo volna, mert hianyoztok ám
nagyon szeret, nagyon nagyon, mindannyiotokat
oriiiiiiiiiiiii