Szerbusztok!
Még nem írtam ide,de én is régi lakókocsis vándor vagyok!
A közelmúltban vettem egy Sprite Angol lakókocsit,97-es és gyönyörű állapotú.
Eddig nem volt viszont olyan lakónk amiben volt WC-s mosdó.
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy ugyebár van két fajta vegyszer,az egyiket az öblítő tartályba kell adagolni,a másikat a szennyesbe,mennyit és hogyan kell adagolni?
Valaki azt mondta,hogy a szennyesbe kell valamennyi vizet tölteni,és ehhez a vegyszert,valaki meg azt mondta,hogy Ő nem tölt bele vizet,csak az öblítőbe!
Aztán azt is hallottam,hogy spéci WC papírt kell használni,ami lebomlik?
Ma dolgoztunk a lakón,mert szőnyeget szabtunk bele,és egyéb szerelések,polcok,stb,aztán a gázos cuccokat is kipróbáltuk,tűzhely rendben,a fűtés is,de a hűtőt nem bírtuk beröffenteni,valamit szerintem nem jól csináltunk,igaz eddig nem használtunk hűtőt gázról,mert mindig kempingben dekkoltunk,de most párszor olyan helyekre tervezünk menni ahol nem lesz 230 volt,szóval van valami tippetek?
Aztán még kérdezném,hogy amikor használjátok a gáz fűtést,milyen biztonsági szempontokat vesztek figyelembe? Ablak résnyire nyitva,stb?
Az eddigi lakókocsikban mindig beszereltem egy 230V-os ventillátort a hűtő felső szellőző rácsára belülről amit egy kapcsolóval tudtam indítani,ez általában a számítógép ventillátora kb.3000.-,nagyon jó amikor meleg van és kiszippantja a meleget a hűtőszekrény térből,ugyanis sokkal jobb hatásfokkal működik a hűtő ha nem a melegben üzemel! Ezt a németektől lestem el a B.Füredi kempingben,és nem nagy munka felszerelni.