De neki nem szúrják át az arcüregét, csak orrporszívózzák erősen, közben meg a másik orrlikába sós vizet csepegtetnek, szóval inkább kellemetlen meg félelmes lehet, nem tudom... mindenesetre biztos altatnák, ha fájdalommal járna. És hát nem véletlenül az apja ment be vele ugye... a lányom nagylelkűen átengedte neki ezt a szülői feladatot.
Én meg orvul ott teremtem amikor már végeztek, és persze, hogy felvettem meg babusgattam, ő meg zokogott, hogy nem akarok ide jönni... :-((( Én beszéltem vele mielőtt elindultunk, hogy apával most el kell menniük egy doktornénihez, aki erősen ki fogja orrporszívózni az orrát, mert a gonosz takonymanók megtámadták az orra körül, és ha ezt nem csináljuk, akkor később nem fogja hallani amit beszélünk hozzá, és ezt nem akarjuk... (erős túlzás, de VALAMI magyarázatot muszáj neki adni arra, hogy amúgy ha semmije nem fáj minek kell ez...) Gyereknek meg nem hazudunk, akkor sem ha kellemetlen a mondanivalónk ugyebár. Én legalábbis nem fogok soha. Csak annyit kérdezett, hogy de ugye most nincsen később? Mondtam, hogy dehogy, épp azt akarjuk, hogy ne legyen, soha nem lesz később. De ezt sajnos meg kell csinálni, nagyon sajnálom kicsikém.
Hát szar ügy, de hát sajna egyik gyerek sem ússza meg szenvedés nélkül a gyerekkort... :-(((