Dusica lehet, hogy nem véletlenül mondta azt a védőnőd, hogy üdítőt ne.
Akár hiszitek, akár nem a repülőgépen igen sokszor kértek colát kicsi és mégkisebb gyerekeknek.
Volt olyan desztináció (főleg a Balkánra), ahol már a CUMISÜVEGBE!!! is azt kértek a bébinek, aki max. 1 éves lehetett (és igen sokszor fordult elő, tehát nem egyedi eset volt).
De nem csak Balkán felé, angol, holland és francia kicsi gyerekektől (ovis korúak) amikor kérdeztem mit szeretnél inni, mondta colát, ránéztem az anyjára, hogy biztos?????????? és igen, az anyuka rábólintott.
De már itthon is láttam, amikor sétáltunk az Andrássy úton, hogy anyuka sétál a babakocsis kisbabával (1-1,5) év körüli, és a gyerek kezében colás doboz, benne szívószál és itta!
Fáradtság: múltkor azt hittem, hogy én milyen frankón hozzászoktam a nem alváshoz, tiszta büszke vagyok magamra, mert régebben bizony 10-12 órákat is lehúztam. Nade tegnap belenéztem a tükörbe és megdöbbentem hogy nézek ki.
Szürke arc, vastag lilás táskák a szemem alatt, legalább 5 évet öregedtem az utóbbi hónapokban, a bőröm ráncosodik.
Bizony-bizony a természet megbosszulja a nemalvást (emellett aprítom rendszeresen a tányérkészletünket, ezáltal a járólap is repedezik).