Dreadnought Creative Commons License 2008.03.06 0 0 5951

Elvileg tényleges közös képviselője nincs, mivel még nem társasház. Majd ha már az F2-re lesz jogerős használatbavételi engedély, akkor lehet majd alakuló közgyűlést tartani és döntéseket hozni. Az már tuti, hogy a játszótér az F1-F2 tulajdona (persze van akinek már nem tetszik, főleg akinek az ablaka alá került, amit valahol meg is tudok érteni) speciál nekem is oda néz az ablak, de a 7-en nem hinném hogy zavarni fog, meg egyébként is toleráns vagyok, ha normális körülmények között zajonganak csak a gyerekek. Persze, szerintem elképzelhető lenne egy zajvédő fallal elkeríteni a játszóteret, hogy a túl közel lakókat ne érje sérelem a zaj, illetve por miatt, bár lehet, hogy ez nem lenne elégséges megoldás. Minden esetre, ha szavazásra kerül, hogy megszűnjön-e vagy maradjon, én arra fogok voksolni, hogy maradjon. Persze ebből a többi épület nem biztos, hogy fog profitálni, mert mint írtam az F1-F2 tulajdona, tehát azt, hogy ki használhatja majd, az is döntés kérdése lesz majd, mint kiderült. Volt pár érdekes dolog, ami szerencsére nem csak az én szememet szúrta, és jó volt, hallani, hogy legtöbben osztották a véleményem pl.: közös területen való dohányzással vagy a lakásajtóba kitett szeméttel kapcsolatban. (zéró tolerancia lenne szerintem a megfelelő, de mivel még nem tudjuk szankcionálni ezeket, még egy darabig bosszankodhatom ...)

Előzmény: szucsati (5950)