manaba Creative Commons License 2008.03.06 0 0 31565
Sziasztok. Pár nap kihagyás után visszaolvastam, és itt vagyok! Tegnap vizsgáztam. Ha sikerül (teszt volt - még nem tudom az eredményt), akkor már csak 9 marad, meg a diploma…. Még idén meg kellene csinálni….

Nálunk az most a nagy újság, hogy elkezdtünk enni! – amint már képen tegnap bizonyítottamJ A tej már olyannyira nem elég, hogy az én kicsi lányom elfogadja a fagyitejet is, amit eddig nem tett. De még mielőtt elfogynának a fagyitartalékaink, elkezdem átszoktatni a szilárd kajára. Úgy gondoltam, hogy majdnem 5 hónaposan már nem kezdek el tápozni. Krumplival kezdtük, már 4 nap kapott, és nagyokat cuppog, tehát ízlik neki. Ma már sárgarépát is adok neki.

Koszmó: én eddig azt hittem, hogy ez újszülötteknél jelentkezhet. De Kata sikeresen bizonyította pár napja, hogy nem így van. És az olajozás nálunk sem hat, vennünk kell rá sampont.

Dusica: a délutáni alvással én is pont így vagyok. Kata leszokott róla, nekem meg nagyon hiányzik. Cuki pancsizó Nándi

Fog: anyám most mondja, hogy én előbb kezdtem járni, mint ahogy az  első fogam kinőtt volna... (8hósan). Lehet, hogy Kata is vár még vele?

Eleirbag: Üdv itt!