Lányok, nem bírom magamban tartani, vagy fél év után mégegyszer megemlítem a témát: szerintem túlságosan sokat árulunk el itt magunkról. Névvel-címmel-telefonszámmal-képekkel bárki bepillantást nyerhet az életünkbe, akinek van internete ezen a földgolyón. Olyanok vagyunk itt, mint akiknek kivilágított akváriumban van az élete, amibe bárki belepillanthat, akiről viszont mi nem tudhatunk meg semmit.
Persze kicsi a valószínűsége, hogy a netnek éppen ezt a zugát pécézi ki valami zakkant/aberrált alak vagy akár egy sima mezei betörő, de azért van rá némi esély. Szerintem senkinek nem esne jól, ha nyáron hazajön Görögországból, a lakását pedig kirámolva találja - volt rá idejük, a netről pontosan tudták, hová, kihez, mikor kell menni. Ugyanígy az sem esne jól senkinek, ha mondjuk a gyereke tetszik meg mondjuk őrült nőnek, aki értemegy az óvodába és hazaviszi magához.
És az is lehet, hogy valamikor majd a jövőben - nem C-re célzok - valaki bejön a topikba, személyes vitába keveredik valamelyikünkkel, ami odáig fajulhat, hogy személyesen is "megkeresi".
Igen, biztosan túl színes a fantáziám és az is lehet, hogy paranoiás vagyok. És persze kicsi a valószínűsége hogy pont velünk történjen ilyesmi.
Azért írom le, mert így ti is megértitek, hogy miért nem vagyok fent az iwiw-en, és miért kérem a képeim törlését. Ez nem veletek szembeni, hanem a minket akár évek múlva olvasó ismeretlenekkel szembeni bizalmatlanság.
Ha lenne egy saját levelezőlistánk, az más helyzet lenne. A klubtopikká alakulás sem megoldás, a kivilágított akvárium, amibe bárki beláthatna, ugyanúgy megmaradna.
Ja és nem ijesztegetni akarok senkit, sem vitát szítani. Aki úgy gondolja, hogy ő bevállalja azt, hogy mindent kitesz ide magáról, azt csodálom a bátorságáért. :)