szi_vi Creative Commons License 2008.03.05 0 0 31435
sziasztok lanyok,

olyan regen keszulok irni, de mindig csak valami kinomrol tudtam volna beszamolni. panaszkodni meg nem akartam. olyan sokat:)
de most megis, ugyhogy aki ruhelli az ilyet, lapozzon, nem sertodom meg:)

a szoptatasi tervem, pedig ugy keszulem ra. egy jobbrol, a masik balrol, bekesen szopikalnak anyajuk keblein. de az en babocaimnak olyan szopokajuk van, eszem a szivuket, hogy pillanatok alatt szetszedtek a mellbimboimat, lezerrel kezeltek a korhazban, ugy neztek ki a mint a roston husi, ugyhogy a szoptatast fel is fuggesztettem, helyette fejes, napi 4-5 oraban. na nem mintha a mennyiseg eleg lett volna ket gyereknek, de megis valami, talan felszaporodik, gondoltuk. a lanyos 70B-s cicim 85-osre puffadt, viszont annyi tejet megsem adott, es egyre jobban fajt, mar hazajottunk a korhazbol, mikor hidegrazasos laz vert ki masnaponta, anyu es sasha tartottak a frontot amig en az agyban hevertem... aztan a melleim egyre jobban kinoztak, vissza a korhazba, hatha mellgyulladas, de nem. csak ugy fajtak, de nagyon. 3 het utan mar a sirogorcs jott ram, ha raneztem a fejogepre, alig tudtam a csajokat magamhoz olelni, annyira gyotort a cicim, igy feladtam a szoptatast-tejelest.

azota tapolunk, ez a resze rendben is van, de a lanyok sokat sirnak. foleg norikam edes. ugy tunik o pillanatnyilag ebben az egyetlen formaban tud megnyilvanulni. vagy alszik. amig anyu itt volt, probaltunk valami rendszert csinalni abban mikor vesszuk fel oket, mikor nem, kitalalni mikor faj a poci, mikor csak nyugosek stb. hogy ne az legyen, a vegen ket gyereket kell egyszerre ringatni alomba, met az nem fog menni. s mintha jo uton haladtunk volna, mikor is anyu vasarnap hazament es anyospajtas vette at a stafetabotot. 4.napja van itt, s ha azt mondom, hogy napi 24 oraban hurcibalja oket fel-ala a lakasban, akkor higyjetek el nem tulzok. faradhatatlan, rugozik veluk, oroszul sutyorog nekik, es meg is nyugszanak, dehat en ezt nem tudom folytatni majd egyedul. s mar erezni, hogy kovetelik az efele foglalkoztatast. amint megnyikkannak az agyban, anyosom ott terem es megmenti oket.

de az igazsag az, nekem sincs jobb otletem, hogyan kezeljem a helyzetet. a szivem szakad meg, mikor sirnak:( egyszerre vagy felvaltva.

szoval ilyenek vannak nalunk:)

koszi annak, aki meghallgatott:)