franciacsibe
2008.03.05
|
|
0 0
818
|
eza kerdesismetles jo otlet.
akkor mondom neki franciaul is, ha egyaltalan nem erti mit akarok tole magyarul, pl. a multkor a menj a nappaliba helyett menj az etkezobe-t mondtam, o meg nezett ram butan nagy szemekkel hogy akkor most mit akarok tole. magyarazatkeppen mondtam franciaul. mondjuk nalunk a kizarolagos magyar nyelv a reszemrol kivitelezhetetlen, mert ott van Jess is, ugye o semmit nem ert magyarul, igy ha a ket gyerekhez beszelek vagy a kettovel vagyok, muszaj franciaul :(((( ez elegge bant, mert tudom igy sosem tanul meg rendesen magyarul, ahogyan szeretnem (szivem szerint mindig csak magyarul beszelnek hozza), de hat igy alakult, mozaikcsalad, van amiben alkalmazkodni kell/fel kell adni dolgokat. A Lovagot nem zavarja, ha Lukaval magyarul beszelek, ot az sem zavarna, ha mindkettovel, de Jess felhaborodottan kikeri maganak, ha magyarul beszelek es o nem erti vagy ha Luka magyar konyvet valaszt ki az esti mesehez :((( bar lehet ez alakul majd meg, pl. a magyar jatszohazba havi egyszer viszem mindkettot (Jessicanak sem art ha felszed egy-ket szot), meg a Noddyt is magyarul nezik a dvd-n. |
Előzmény: tasha (817)
|
|