"Egyébként meg szerintem a legtöbb anyuka baj, vagy a baj halvány gyanúja/látszata esetén úgyis hívja egyből az orvost, szóval igazán a tartalmat sem értem..."
Azért ez nem biztos! Mert lehet, hogy az anyuka nem tudja, hogy mit kel bajnak tekinteni. Pl. a 16 órás nemalvást én bajnak venném, mert nem az a baj hogy keveset alszik, hanem az, ha egyben ennyit nem. És ha doki azt mondja, hogy ez az ő esetükben normális, akkor megnyugodnék.
Ez még nem ijesztgetés, csak figyelemfelhívás. Valószínű, hogy C. azért írt. met látta, hogy egyikünket sem aggaszt ez a dolog.
Nem védem, mert tényleg nem találja meg a megfelelő stílust a mondataival, és pl. a neurológiai vizsgálatot pl. nem megfelelő módon vázolta, az félreérthető volt. Mert aki nem jártas ebben a témában, az nem tudja, hogy mit néznek adott korú gyerekeknél. Elég lett volna, ha azt írja, h. lássa neurológus.
Engem nem zavar ha néha bepötyög, a stílust észre sem veszem, nem kell rá figyelni. De most asszem fozolalu kontrája nem volt átgondolt.
Sajnálnám, ha marakodás lenne, vagy ha ezért bárki is távozna a fórumról. Akit zavar miért nem tudja figyelmen kívűl hagyni?
Ha Tomi anyukáját bántotta a beszólás, majd megvédi magát, felnőtt emberek vagyunk. Egyébként meg úgy beszélünk a feje fölött, hogy az ő véleményét nem is hallottuk.
Na remélem most nem fogtok ezért a véleményemért haragudni!