tire Creative Commons License 2008.03.04 0 0 31295

Sziasztok Lányok,

tegnap este csak olvasni volt erőm, de azt is feladtam, így nem írtam. Nehezen is tudtam elaludni :-)

Nálunk minden OK, a gyerkőc rengeteget dumál és nevet és igen erős érdekérvényesítő képességgel rendelkezik már most. Előre félek, hogy eljön az idő, amikor megpróbál majd fakockákkal érvényt szerezni az akaratának....

Lekopogom, most a kaja is rendben van, csak egyik nap a Humanat, másik nap a Milupat favorizálja és akkor a másikat nem eszi meg.

Ma úgy felpörgette magát fürdés előtt a pelenkázón a tanuló kutyussal, hogy alig bírt elaludni, nagy sírás volt.

Móni,

a pohárból iváshoz nagy gratula! Az enyém fiú kanállal eszik csodaszépen :-)

Jasbal,

mostanában Zs is felkel éjjel 2 és 3 között. Szerintem összebeszéltek a csmeték :-)

Guccica,

Tomi kajálásához gratula! 200 ml az nagyon szép teljesítmény. A súlya pedig gyönyörű!

Strawberry,

nálunk soha nem sikerült még 60%-os páratartalmat összehozni. Igaz, mi éjjelre nem kapcsoljuk be, mert zúg nagyon. Új frizurához gratula.

Giantstep,

a hétvégi sírást és nyűgösködést nagyon sajnálom :-( Még nem olvastam tovább: milyen lett a frizurád?

Packages,

forduláshoz gratula! A hízás miatt ne izgulj, természetes, hogy lelassul, sőt, ideig-óráig meg is állhat. Nekem a doki mondta, így elhiszem :-)

Ammandina,

Dalma súlyához gratulálok!

Éloin,

nagyon köszi a mailt! Nekem is ezt hozta ki korábban, illetve a Halak és a Vízöntő határán vagyok, így van, amelyik az egyiket, van, amelyik a másikat. Szerinted ennek lehet jobban hinni?

folyt. köv.