fnémonika Creative Commons License 2008.03.04 0 0 31294
hu lányok szép termés:)))) először is csodálatosak a gyerköcök:)

cuni nevében köszönöm a bokokat,továbbitotam nagy mosoly volt a válasza:)

hasfájás: kopp-kopp-kopp cunit csak ritkán és csak pár pukig:) de Lacó nagyon ott volt a topon belőle:(( se szécső,se cseppek,se kúp nem segitet rajta,volt hogy egész este sétáltam vele és simogatam,és akkor is keservesen sirt:( hála az égnek 6 hónapos lett,és már ritkultak,erre fogzani kezdet:) szoval becses 2 év északa 6 hóig szinte 2-3 ora volt amit aludtam,6-9 hó-ig havonta 7 napot szintén igy,aztán esténként már csak 2x keltet:) aztán mint akit elvágtak,mitne mondjak nem bántam,persze emellet nappal volt másik 2-ő,aki enni kért,oviba vittem,mire lettetem aludni,vártak a joszágok,és a ház tartás,szoval hétvégén jött apa,és le léptete a családott,fél napokra hogy piheni is tudjak,azota is imádom érte:)) volt hogy rajtam aludt,10-15 perceket,ülve aludtam a kezembe a gyerekkel,baba kocsit tologatva az udvaron hogy a család legalább aludni tudjon:( szoval minden részvétem,és remélem hamar kinövik.

Nanchy: az ablak nyitva volt,de eltévedt a süti:(((

Pettya apu: kérésed tejesedik:)

Andrey: örülök hogy jol vagytok:) és néha jeleket adsz:) puszi a fiúknak:) igazán szépen gyarapodnak:)

Strawberry: ha néha,lennék csak fáradt:)) kibukni ritkán szoktam,ahoz soknak kell össze jönnie:) egy jó zene,egy lopott ora távol a családtól,egy baráti kukázás egymás életében,és ismét erőre kapok,apa ilyenkor fog becucol a kocsiba és leszállit barátnőmhöz,és a családott pátyolásába veszi,mi meg jol kibeszélünk mindent magunkból,már esedékes lesz:) mert kissé kezdek ki kakukolni,valahogy ez feltölt:))