Jasbal!
Én egy hétig vártam a tápoltatással, amikor csökkenésben volt a tejem. Anna picit kínlódott, de nem volt vészes, igazából szerintem olyan nagyon nem maradt éhes, mert nem kelt gyakrabban. Szóval egy hetet szerintem adj az ügynek, lehet, hogy csak átmeneti a csökkenés. Nekem mondjuk a More Milk csak annyit használt, hogy egy fokkal több lett a bögyömben, de már nem elég mennyiségű így sem, amit termelek. Szoptatás után pedig nem tudok fejni, mert a gyereket kell abajgatnom. Szopi után kb. 2 órával meg nem tudom mellre tenni, mert általában alszik és igazából, ha nincs a ciciben elég tej, akkor ő bizony nem szopik, mert csak akkor hajlandó, ha "rendesen jön".
De nagyon drukkolok, hogy ne kelljen tápoltatnod. Nem azért, mert a tápos babák csökkent értékűek lennének, vagy mi lennénk rosszabb anyák, ha nem tudunk szoptatni, de réééém macerás a szoptatás és a tápozás együtt. Legalábbis én utálom. Mert így állandóan mérnem kell bögyre dobás előtt-után, hogy vajon mennyit kajált és mennyi tápot keverjek. (Nem tehetem meg, hogy mindig ugyanannyit adok neki, és nem azért, mert bazi drága a táp, mert szerintem az, hanem azért, mert ha olyan gatya van rajta, akkor most már simán túleszi magát és utána kíííínlódik ezerrel.)
Szóval szerintem várj, ha van hozzá lelki erőd és drukkolok nagyon, hogy visszatérjen a tejcsárdaság. :o)