batta1 Creative Commons License 2008.03.03 0 0 447

És ehhez mit szóltok? Hogy hova jutottunk? A HSPK-n olvastam:

"Kedves tagtársaink, látogatóink!
Ezen a helyen egy, a HSPK néhány vezetõjének címzett levél volt olvasható 1 napig.
A levél a Smile of an Angel Kenneltõl érkezett, információkat tartalmaz a február 2-i klubvacsorán készült képekrõl.
A megjelenés után a levél írója telefonon tudatta, hogy a szószerinti közlést sérelmezi, ezért levelét levettük a honlapról.
Ezúton tudatjuk minden érdeklõdõvel aki szeretne hozzájutni a 2008 február 2-án, a vacsorán és a pontverseny díjkiosztó rendezvényen készült fotókhoz, az alábbiakat:
A fotók 500.-Ft + Áfa kedvezményes áron bárki által megvásárolhatók
Ugyanez az ár vonatkozik a HSPK-ra is.
A fotók szerzõi jogvédelem alatt állnak, ezért megvásárlás után szabadon felhasználhatók, de minden felhasználás elõtt célszerû a készítõ engedélyét kérni.

Kérjük, hogy a vásárolni szándékozók vegyék fel a kapcsolatot a fent említett Smile of an Angel Kennellel.
Szóban annyit tudtunk még meg, hogy fotózást rendelhet tõlük bárki, a HSPK, és egyénileg a tagok is, bármilyen rendezvényen, kiállításon.

Az itt közöltek hirdetésnek minõsülnek, de annak érdekében, hogy a tagok felé továbbíthassuk a tudomásunkra jutott lehetõséget, a klub vezetõi úgy döntöttek hogy kedvezményesen, tehát az üzleti tevékenység hirdetésére megállapított hirdetési díj befizetése nélkül teszi közzé azokat."

A HSPK rendezvényein évek óta klubtagok, szimpatizánsok barátságtól, a fajták iránti elkötelezettségtõl indíttatva fotóztak. Az elkészült fotókat mindig megkaptuk mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Olyanok is voltak akik annyit mondtak: jól éreztem magam, köszönöm, hogy itt lehettem.
A klubnak ez nagy segítség volt, hiszen ott kell takarékoskodnunk, ahol csak lehet. Ezen most sem kívánunk változtatni."