Sziasztok!
A héten hétfőn,és pénteken 18:00 és 19:00 között törtek be a 3-ik ütemben két földszinti lakásba.Az első helyen rosszul volt beállítva az egyébként jó minőségű riasztó,de
mivel az összes érzékelő késleltetve volt ezért volt ideje a betörőknek letépni
a hangszórót.A hangszóró is rosszul volt szerelve,mivel ha letépika akkor is szólnia kell.
Egyébként csak egy hangszóró volt ami hiba.Minimum 2 hangszórót kell felszereltetni:
egyet belülre,egyet kívülre de nem árt eldugva egy harmadik. A második lakásban nem volt riasztó.Az egyik idősebb lakó észrevett a betörőket,akik szintén észrevették Őt ezért már indultak is.Így nyert egy Lcd tv-t a második lakás tulaja,mivel azt inkább ott hagyták.Pofátlanul még köszöntek is a házban lakónak.3-n voltak,kettő bent dolgozott
a lakásban,egy pedig falazott kint. 3-5 perc alatt végeztek,úgyhogy a multialarm cégeket el lehet felejteni.Mérik az időt 5 percnél tovább nem maradnak,nehogy lebukjanak.A ,,park" felől jöttek be,van egy kiskapunk amit a nyáron építettünk,ezen
jöttek be.De a kerítés sem akadály,mert másodpercek alatt szétvágják lássátok a múlt
hónapban a kettes ütemben.Az a lakó aki látt a őket azt mondta,hogy szerelőruhát viselt az egyik.Valószínűleg ugyanaz a csapat tört be a földszinten a 2-es ütem,illetve
a 3-as ütem 2 lakásába.A teraszajtón mentek be egyébként.Konklúzió: alapból kell riasztó minden földszinti,és 3-ik emeleti lakásba,de ne lúzerrel szereltessétek.És többször kipróbálni! A rendőrök lekakilják az egészet. 1 óra múlva jöttek ki,nyomozó kisejött úgy kell hívni telefonon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az első emeletre is elég könnyű bejutni : pl odatolják a kukát és simán bemásznak.Mi még azt találtuk ki a házban/3-s ütem/,hogy beteszünk hátra a kertbe pár kandellábert ugyanis este semmit nem látni hátul.Novemberben a 3-ikra törtek be,de ott sem volt riasztó! Még valami: a modernebb riasztók tudnak egy olyan funkció hogy riasztás esetén azonnal telefonon riasztanak akár 5-6 számot. Nekem ez a megoldás tetszik a legjobban.Multialarm nem
fog kiérni 5 perc alatt,kidobott pénz.