Sziasztok!
Bár rég jártam erre,talán még van,aki emlékszik rám!;-) Üdv mindenkinek,akivel még nem akadtunk itt össze!;-)
Látom,cseperednek a macik, Áfi gyönyörű kutyalánnyá nőtt! Csak irigyellek a sétáltatás miatt,bevallom,én még nem próbálnám a kétéves kisfiamnak odaadni a pórázt,nem tudom,hol szednénk össze utána...Bár Chubi is hatalmas kutyalegénnyé serdült-és még ez folyamatban is van,hiszen,csak 7 hónapos volt,de mi kezdő fundisok így is el vagyunk képedve,hogy hova a fenébe nő még ez a kutya??? Főleg akkor látszik,amikor az anyuék kutyájával játszik,akivel mindennapos a kapcsolata és régebben egyértelműen ő volt a főnök...hát mostmár nem. Úgy néz ki a kutya,mintha összement volna a mosásban! :-))) Simán rohangál Chubi lába között és ha az beteríti,akkor Barni szinte megszűnik létezni...már értem,hogy a fundisétáltatók miért "panaszkodnak" mindig,hogy a környék kutyásai nem szívesen fogadják be őket,mert egyik kutya sem játszik velük szívesen!
Nem tudom, ti is tapasztaltátok-e,de az utóbbi pár napban,amióta 10fok felett van a hőmérő,Chubi elég gyors tempóban lehiggadt, gyakrabban heverészik,többet ás :-I és rengeteget iszik és feleannyit eszik. Mi lesz vele 30fokban??? Én bevallom,ezt azért annyira nem bánom-mármint hogy lehiggadt kissé,bár amikor kinnt vagyunk,ennek nyoma sem marad,ugyanúgy rohangál. Sajnos mindennaposak a "nézeteltéréseink",mert mivel ha én kinnt vagyok,akkor a kisfiammal vagyok,aki most pont egymagas a kutya szájval,aki csak úgy osztogatja neki a puszikat,amit Levi nem igazán díjaz,no meg persze mindig egyszerre kell a kiskapun kimenni nekik,aminek megint csak a drága gyermekem issza meg a levét és bevallom engem meg idegesít,hogy nem tudok Chubira szólni,vagyis tojik a fejemre. ( a múltkor kismotorostul úgy fellökte a kisfiamat,hogy feltörölte a betont :-( )Szívesen vennék ezirányú tapasztalatokat, Johhn, Képkupa úgy tudom,ti is jártok/ jártatok hasonló cipőben. Mit tegyek? Várjak,amíg felnő? Az anyját ismerve,akkor sem lesz sokkal nyugisabb...
NA,eldugulok,próbálok majd képet is feltenni,de most nincs nagyon használható. SZiasztok!