RedRiot Creative Commons License 2008.02.28 0 0 8013
Az ASAP a maga műfajában jó zene, bár nekem kissé mai füllel avíttas a hangzás. Néhány billentyűfutamot mellőzhettek volna, de istenem, '87-veb az volt a divat. No meg ez nem metál, hanem inkább Sting/Bryan Adams vonalon mozgó rockzene.

Adrian hangja tényleg jól megy ehhez a stílushoz. Talán túl sokat is gyúrt a danolászásra, mert a saját lemezére nem hegesztett olyan gitárszólókat mint amilyenek a korabeli Maiden számokban hallhatóak. Nekem első hallásra ezért volt kicsit csalódás az ASAP lemez. A nóták kb. akkor íródhattak mint a Somewhere In Time, ami a "leg-adrianosabb" Maiden lemez. Kb. legkreatívabb időszaka volt ez Mr. Smithnek, abban reménykedtem hogy egy kis Somewhere feeling átszivárog a szólólemezére is. Hát ebben tévedtem, de ezt kiheverve és máshogy állva az anyaghoz tényleg jó kis lemez ez.

Hosszú utazások közben jó hallgatni, olyan jó kis relax-zene. A kedvenc nótám a Fallen Heroes, ennek helyenként kicsit Sting feelingje van, talán a vokálok miatt, vagy tudja a tököm. De vmiér nekem sztinges.

Apropó Adrian-ének, Somewhere... Azokat a számokat amiket ő írt a Somewhere-re, szerintem tök jól el tudná énekelni, menne hangjához: Wasted, Stranger. Talán a Sea Of Madness nem... Ki tudja, lehet hogy ezeket nem is Maiden-számoknak írta???

Eccer poénból elnyomhatnák a Wasted-et úgy hogy ő énekel! :))) Biztos örülne neki a közönség!

Előzmény: Adamwarlock (8010)