életSOja Creative Commons License 2008.02.28 0 0 435
Helló nép!

Jó látni, hogy mindenki kisebb-nagyobb sokkok után sikresen összeszedi magát lasan és újra fellendül a hodof élete!!!

First of all.....
Henibaba, végigcirkáztam a negyedéves ismerőseim wiw-en és már mindegyiküknek a postaládájában ott lapul a mail-em, úgyhogy ne izgulj; anyag lesz!
Tényleg nagyon sajnálom, hogy mostanság így oszt az élet neked is... de tudod hogy van... csinálni kell, túl kell élni... mert úgyis bebizonytíja az élet hogy egyedül vagy és csak az van, amit magadnak megteremtesz. (persze vannak barátok stb.... de valahol akkor is csak magának van az ember). szóval semmi egyebet, csak erőt és kitartást az előtted lévő munkához! nem azért mondom, hogy megcsinálod, hogy nyugtassalak, hanem mert meg tudod csinálni (nyilván nem az anyag elsajátíthatósága a kérdés) és nem teheted meg magad miatt, magaddal szemben... (nekem januárban hasonló kétségbeesett szituban azt mondta anyukám h azért nem bukhatok meg, mert akkor az önbecsülésem tényleg megborulna.... és arra semmi szükség... ha megoldható, oldjam meg... és igaza volt).
A pasik meg birkák! A külföldiek pláne! :) (ehhez kb én is ennyit tudok szólni :) )

Ori, hová költöztél? Milyen volt a kirándulás? Sajnálom, hogy így eltűntem, de akkor vasárnap msn!!!! aki tud, jöjjön!

ha minden úgy néz ki készen van a diplomamunkám (asszem ideje, mert holnap van a határidő... remélem sikerül időre beköttetnem reggel -mer ugye nekem az sincs meg :). szóval ezzel buzultam... azért tartott ilyen sokáig, mert rettentően ki vagyok merülve és folyamatosan azt éreztem, hogy óriási erőbedobással és erőfeszítések árán is csak kb 60%-on tudtam teljesíteni.... nagyon nagyon nagyon fáradt vagyok és már alig várom, hogy az elkövetkezendő kb 2 hétben átadjam magam az édes semmittevésnek... még mindig van egy kb fél órás munkám rajta, amit bizts kb öt óra alatt tudok majd elvégezni. mivel ilyen kimerült vagyok, ezért úgy haladok, mint egy csiga. (tegnap a kb. fél órás munkát is vagy 5 órán át csináltam, úgyhogy legalább a mai negyed órással is elütöm majd az időmet... :) )
szóval velem ennyi...
ha van kedvetek dumcsizni most SOK IDŐM LESZ!!!! :D

millió puszi mindenkinek!!!! de főleg a lányoknak!!!!